Ens tornen a tancar el CAP les tardes d’estiu!

Aquest estiu, com els darrers, el CAPs de Lleida (i de la resta de Catalunya)IMG_5205 (Copiar) tancaran totes les tardes d’estiu. Des de l’Assemblea d’Indignats de Cappont ens hi oposem rotundament i ho valorem com una mesura més cap al deteriorament dels serveis de la sanitat pública per part de del govern de CiU.
Avui dilluns 1 de juliol, quan comença aquesta mesura a les 17h, hem volgut evidenciar que la majoria de veïns del barri s’oposen a aquestes mesures i entenem:
1. Que el tancament dels CAP de les 17.00 a les 20.00 des de l’1 de juliol fins al 20 de setembre afectarà l’atenció sanitària de proximitat ja que obligarà als usuaris a traslladar-se al CCUAP de la Rambla Ferran. Així també ens ho han fet saber els veïns que anaven arribant aquesta tarda al CAP tancat durant la protesta.
2. Que enguany la mesura agreuja les seves conseqüències ja que el tancament s’allarga una setmana més que l’any passat. 3. Que les raons de reducció de despeses de personal i energia no justifiquen una mesura com aquestaperquè atempta contra la qualitat i l’agilitat de l’atenció mèdica i d’urgències als barris, principalment aquells que estan més allunyats del centre de la ciutat. 4. Que estarem atentes a les condicions i temps d’espera de l’atenció al CCUAP, que rebrà els pacients dels 7 CAPs de la ciutat.
5. Recordem les explicacions que els responsables del CAP: Tot just fa uns any ens va semblar poc seriós que justifiquèssin la mesura per manca d’activitat “ja que la gent és a la piscina, a la platja o a casa perquè fa massa calor”.
Les autoritats sanitàries haurien d’aturar aquesta mesura, que hauria d’anar acompanyat amb una dotació de serveis i personal apropiats per avançar en la qualitat sanitària. A la vegada, creiem que fora molt positiu que els professionals, agents socials i partits locals es pronunciessin en contra d’una mesura que només fa que avançar cap a la destrucció del serveis públics en favor de les privatitzacions i els negocis privats. Què en diu la Paeria?
 
La nostra salut no es retalla ni de tarda ni de dia!
Més informació de la defensa del CAP de Cappont a capretalladaalcap.wordpress.com
1006221_430289277087174_642295417_n (Copiar) IMG_5190 (Copiar) IMG_5191 (Copiar) IMG_5192 (Copiar) IMG_5195 (Copiar) IMG_5201 (Copiar) IMG_5202 (Copiar) IMG_5203 (Copiar) IMG_5204 (Copiar) IMG_5213 (Copiar)

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s