Senyor Boi Ruiz, al Segrià no és benvingut

Assabentats que aquest dissabte 10 de desembre a les dotze vostè, conseller Boi Ruiz, ve a inaugurar l’ampliació del consultori mèdic d’Alpicat, no podem més que traslladar-li la nostra indignació com a usuaris del sistema sanitari i denunciar l’exercici de cinisme que representa la seva presència.

Els darrers mesos hem vist com feia desaparèixer l’atenció nocturna o retallava hores d’obertura als CAPs d’Almacelles, Alcarràs, Seròs i Almenar. Hem sofert en carn pròpia com allargassava les llistes d’espera, arribant a superar els dos mesos en casos com el CAP del barri de Cappont de Lleida. Hem comprovat com suprimia torns de professionals o serveis, com a les infermeres les feia fer de metges o d’administratius, i com no substituïa baixes del personal dels centres.

Quan hem hagut de recórrer al nostre hospital, hem constatat com ens ha atribuït l’honor de ser els pacients de tot el país que més hem d’esperar a Urgències. Hem patit l’augment exagerat de les llistes d’espera en intervencions, proves de diagnosi o rehabilitació i els professionals que ens han atès ens han explicat com ha deteriorat les seves condicions laborals.

Vostè està elevant a privilegi el nostre dret a una atenció sanitària de qualitat als nostres pobles i barris. Vostè i la resta de polítics ens estan fent pagar un deute i una crisi que no hem generat mentre aplaudeixen als banquers culpables i afavoreixen els seus propis negocis privats.

Dissabte no té res a celebrar a la comarca i no pot ser benvingut.

Ciutadans indignats d’Alpicat, Almacelles i Lleida

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Senyor Boi Ruiz, al Segrià no és benvingut

  1. Joan

    Com que ell no quan té un problema de salut no acudeix als centres públics…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s