Cappont recull més de 1.000 signatures contra les retallades al CAP

L’Assemblea d’Indignats de Cappont ja ha recollit a dia d’avui més de 1.000 signatures en contra de les retallades al CAP del barri que des de fa mesos patim i que suposen la eliminació de professionals i serveis, com metges de família i pediatres. Amb aquestes indignes mesures, el Govern de la Generalitat i la conselleria de Sanitat estan posant en perill una sanitat pública i de qualitat al nostre barri.

El treball abnegat de l’Assemblea d’Indignats de Cappont amb la complicitat del teixit veïnal i professionals de la salut ha aconseguit la força i el consens necessari per fer front a les retallades sanitàries. Per aquest motiu, en les properes setmanes lliurarem un full de reclamacions juntament amb les signatures recollides al Director dels Serveis Territorials de Salut a Lleida, Antoni Mateu perquè aturi immediatament la reducció de l’atenció sanitària publica al barri de Cappont.

Unes retallades que ja hem patit aquest estiu amb una reducció del 50 per cent del personal sanitari al nostre Centre d’Assistència Primària. La pèrdua indefinida d’un dels torns de pediatria ha obligat a visitar molts infants a l’Hospital Arnau de Vilanova. Els Metges de família es veuen obligats a fer de pediatres sense ser-ho, causant angoixa entre els personals i els pacients. A la vegada, les infermeres han de fer de metges sense ser doctores, i molts cops els facultatius es veuen forçats a signar receptes sense poder veure el malalt, provocant pressió entre els professionals i incertesa entre els usuaris. Tanmateix, les llistes d’espera ja han arribat a una mitjana dels 30 dies, la qual cosa ha fet augmentar la indignació dels veïns.

Les 1.198 signatures que hem recollit des del passat mes de juny són un clar aval per demanar uns pressupostos que permetin el manteniment d’una sanitat pública, de qualitat i no per sufragar sous i dietes innecessàries de polítics i càrrecs de confiança al Govern, la Paeria i la Diputació. L’Assemblea d’Indignats de Cappont no permetrem que ens aprimin el CAP perquè altres muntin negocis privats i tampoc que retallin drets per fer-nos pagar una crisi que nosaltres no em provocat

Assemblea d’Indignats de Cappont

Lleida, 25 de setembre de 2011

Deixa un comentari

Filed under Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s