Els veïns indignats de Cappont comencem una recollida signatures per demanar que s’aturin les retallades al CAP del barri

Aquest dimecres presentem el manifest, que denuncia 8 efectes que les retallades estan tenint al CAP del barri, coincidint amb una xerrada a la plaça Sant Joan de Mata

L’assemblea de veïns i veïnes indignats de Cappont vol presentar aquest manifest (enllaç) que denuncia les retallades que estan afectant al CAP del barri. Alhora, comencem una recollida de signatures en que demanem als polítics:

1. Conèixer d’una manera transparent els efectes concrets de les retallades al nostre CAP.
2. Que retirin aquestes retallades, posant per davant els veïns i veïnes i garantint-nos una sanitat pública i de qualitat.

El manifest que acompanya la recollida de signatures denuncia 8 efectes de les retallades que la Generalitat i la Conselleria de Sanitat estan aplicant al CAP del barri: Llistes d’espera que han passat dels 7 als 20 dies, 50% menys de personal durant l’estiu, pèrdua d’un dels dos torns de pediatria, metges de família que han de fer de pediatres, infermeres que han de fer de metges, entre altres.

Fem una crida a tots els veïns del barri a signar contra unes retallades que afecten a un dels nostres drets més bàsics, que fomenten la privatizació de la sanitat i que es justifiquen per fer-nos pagar una crisi que no hem provocat. Dimecres durant la xerrada de l’economista Josep Manel Busqueta (20,30h Pl. Sant Joan de Mata) muntarem la primera taula de recollida.

Assemblea d’Indignades de Cappont
assembleacappont@gmail.com // www.assemblealleida.org

Deixa un comentari

Filed under Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s